Hírek és újdonságok

 • Tejmentes kálciumforrás
  2016. ÁPRILIS 01.

  Tejmentes kálciumforrás


  A The Bridge növényi italok semmilyen állati eredetű terméket nem tartalmaznak, sem tejfehérjét és laktózt.

  Köztudott, hogy a tejtermékek kalcium tartalma magas, így étrendünkben fontos szerepet töltenek be. Azoknak, akik növényi italokat fogyasztanak, sem kell külön kalcium pótlásról gondoskodni, hiszen a The Bridge növényi italválasztékában megtalálhatóak a kalciummal dúsított változatok is.

  Kisgyermekek, terhes és szoptató anyák kalcium szükséglete magasabb, így nekik előnyösebb, ha ezeket a változatokat fogyasztják. Szervezetünkben a kalcium fontos szerepet tölt be, bármennyire is hihetetlen a felnőtt emberi szervezet majdnem 1 kilogramnyi kalciumot tartalmaz. Ennek nagyrésze a csontokban és a fogakban található, szerepe ezek szilárdságának és keménységének biztosítása. Kisebb mennyiségben van jelen a vérplazmában, ahol a véralvadásért felelős, sejtekben és sejtek közötti térben, ahol az ingerlékenység szabáyozásában, izomműködésben és egyes enzimek működésében van nagy szerepe. Felszívódásához elengedhetetlen a D-vitamin jelenléte.


  Akár táplálékérzékenység miatt, akár egészséged védelmében választod a tejmentes alternatívákat, a The Bridge BIO Rizs- és Zabital Kalciummal mindenki számára kiváló megoldást jelent.

Ugrás az oldal tetejére