

Szárazanyag tartalom:
8% hajdina és 7% rizs
Felhasználási javaslat:
Ajánljuk bármely étkezéshez önmagában, vagy ízesítve turmixként, vagy akár sütéshez, főzéshez is.
A termék további előnyei:
Őseink a hajdinát a magas vérnyomás kezelésére gyógynövényként használták, a táplálkozás szerves részéhez tartozott. Régen és most is legszívesebben kását készítenek belőle, holott számtalan érdekes és izgalmas recept tartozik ehhez az értékes gabonaféléhez. Sokoldalúságáról ad bizonyosságot a The Bridge organikus BIO Hajdina és Rizsital is, ami kristálytiszta forrásvízből, hajdinából, teljes őrlésű kiváló minőségű olasz rizsből, hidegen sajtolt napraforgó és porsáfrány olajból készült. A The Bridge termékei kizárólag ökológiai gazdaságból származnak, gyártásuk során minden lépés, és minden összetevő csak a legkiválóbb minőség-ellenőrzést követően kerül a dobozokba. A felhasznált forrásvíz a Lessini-hegység természetvédelmi parkjában, a tengerszint felett 450 méteren ered, jótékony hatása évszázadok óta ismert. A The Bridge csak olyan beszállítókkal dolgozik együtt, ahol a nyersanyag származása és az alapanyag előállításának minden folyamata ellenőrzött, és visszakövethető.
Az egészséges és környezettudatos életforma a jövőnk része, szervezetünknek nap, mint nap szembe kell néznie a kihívásokkal. Egyre gyakrabban alakulhat ki allergia felnőtt korban is. Fontos, hogy odafigyeljünk az intő jelekre, és kíméljük szervezetünket, emésztésünket. Lehetőség szerint ellenőrzött forrásból származó élelmiszereket vásároljunk, hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy ami az asztalra kerül, valóban jót tesz nekünk.
A márkáról:
Az olasz családi vállalkozás szerető odafigyeléssel, folyamatos fejlesztéssel és szigorú szabályozással érte el, hogy mára Európa egyik legnagyobb, legmegbízhatóbb organikus termékeket gyártó cégévé vált.