Bio Kókuszkrém főzéshez

BioKókuszkrémfőzéshez
Tejmentes főzés kiváló alapanyagokból! A The Bridge BIO Kókuszkrém növényi „tejszín” mindenki számára kiváló megoldást jelent, melyet vegetáriánusok, tejfehérje-allergiások, laktóz- és gluténérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatnak. 100% Bio, vegán, laktóz-és gluténmentes, kiemelkedően magas 15 %-os szárazanyag tartalommal, kizárólag ellenőrzött és minősített organikus gazdálkodásból származó kókusz hozzáadásával, hegyi forrásvízzel készül. Könnyű és ízletes, ideális termék, hogy ízletes ételeket, desszerteket készítsünk egészségesebben, könnyedebben.
összetevők

forrásvíz, kókuszkrém* (15%), rizskeményítő*, emulgeálószer: napraforgó lecithin*, sűrítőanyag: szentjánoskenyér-liszt*, tengeri só. *= A csillaggal megjelölt összetevők ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak. Kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Ugrás az oldal tetejére