HomeThe BridgeBio zab desszertekThe Bridge BIO Kakaós zab desszert, 4*110 g

The Bridge BIO Kakaós zab desszert, 4*110 g

100% Bio
Laktózmentes
Tejfehérjementes
​Koleszterinmentes


Akár táplálékérzékenység miatt, akár egészsége védelmében választja a tejmentes alternatívákat, a The Bridge BIO Kakaós Zab Desszert mindenki számára kiváló megoldást jelent. Javasoljuk vega, vegán, laktózmentes, tejfehérjementes diétához, illetve mindenkinek, aki finom és egészséges ételekre vágyik a hétköznapokban is.
Termékleírás
Összetevők
Tápérték
Tárolás
Szavatosság

Szárazanyag tartalom:
12%


Felhasználási javaslat:
Ez a krémes növényi desszert tejfehérje-, laktóz-és gluténmentes, nádcukorral készül, nem tartalmaz mesterséges színezéket, keményítőt és adalékanyagokat. Könnyen emészthető, bármelyik étkezés után vagy akár reggeliként, gyümölccsel, további teljes értékű gabonákkal együtt fogyasztva egész délelőttre erőt és energiát ad. Nem kell az állati eredetű pudingokat, krémdesszerteket választania, ha valami édesre, kakaósra, vagy vaníliásra vágyik.


A termék további előnyei:
A The Bridge BIO Kakaós Zab Desszert laktózmentes, csak növényi összetevőkből készült, organikus, és nagyon finom. Csodálatos tulajdonságaival a zab, desszertként is kitűnő választás, hiszen tápanyag-összetétele rendkívül teljes. Magas fehérje tartalma, illetve a nagy mennyiségben jelenlévő telítetlen növényi zsírok és ásványi anyagok teszik a zabot egy kiegyensúlyozott és energiát adó gabonává, melynek az idegrendszerre gyakorolt kedvező hatásai is jól ismertek. A The Bridge BIO Kakaós Zab Desszert gazdag B- és E-vitaminban, vas, kálium kalcium, foszfor és magnézium is található benne, fehérjetartalma pedig nagyon magas. Segíti az immunrendszert, az idegrendszert, jó hatással van a gyomorra, és lúgosító hatása is van. Kell ennél több? Igen! A The Bridge BIO Kakaós Zab Desszert nagyon finom is! Zabtermékeinket fogyasztva észrevétlenül gondoskodhat családja egészségéről.

Vegán vagy vegetáriánus? Esetleg most áll az életmódváltás küszöbén? Így biztos, hogy csak a legjobb minőségű válogatott gabonákból, és kristálytiszta forrásvízből készülő termékek kerülnek majd asztalára. Fontos, hogy a diéta alatt nem kell magunktól semmit sem megvonnunk, a legtöbb állati eredetű desszertnek, alapanyagnak létezik növényi alternatívája, ami könnyebben emészthető, sokkal kedvezőbb élettani hatásokkal bír, ízében pedig megegyezik az általunk kedvelt termékekkel. A magitalok, gabonaalapú krémek és desszertek gondosan válogatottak – magas szárazanyag tartalommal – csak olyan összetevőket tartalmaznak melyek külön-külön is magas vitamintartalommal, rostokkal, aminosavakkal bírnak. A The Bridge csak olyan beszállítókkal dolgozik együtt, ahol a nyersanyag származása és az alapanyag előállításának minden folyamata ellenőrzött, és visszakövethető. Termékeik 100%-ban organikus gazdálkodásból származnak, melyet az EU szabványokat alkalmazva az ICEA (Olasz Organikus Termékminősítő Intézet) vizsgál és garantál. Az ICEA az alapanyagok származási helyét vizsgálja, megállapítandó, hogy ott – az organikus gazdálkodás során – adalékanyagokat és permetezőszert nem használtak.


A márkáról:

Az olasz családi vállalkozás szerető odafigyeléssel, folyamatos fejlesztéssel és szigorú szabályozással érte el, hogy mára Európa egyik legnagyobb, legmegbízhatóbb organikus terméke.

víz, zab* (12%), nádcukor*, napraforgó olaj*, zsírszegény kakaó* (2,5%), kakaóvaj*, tápióka keményítő*, tengeri alga (Lithothamnium calcareum 0,4%), pórsáfrány olaj*, tengeri só. Sűrítők: szentjánoskenyérliszt*, karragén. A csillaggal megjelölt összetevők ellenőrzött bio gazdálkodásból származnak. Allergén információ: nyomokban szóját tartalmazhat.

"Energia – 515 kJ, 123 kcal Zsír – 5,7 g, amiből telített zsírsavak – 2 g, Szénhidrát – 16 g, amiből cukor –12 g, Fehérje – 1,2 g, Só – 0,1 g, kalcium 120 mg"

Tárolás száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtőszekrényben 3-4 napig eltartható.

Gyártástól számított 9 hónap.

Ugrás az oldal tetejére