HomeThe BridgeBio zabkrém főzéshezThe Bridge BIO Zabkrém főzéshez (Tejszín), 200 ml

The Bridge BIO Zabkrém főzéshez (Tejszín), 200 ml

100% Bio
Laktózmentes
Tejfehérjementes
Koleszterinmentes
​Hozzáadott cukor mentes


Tejmentes főzés kiváló alapanyagokból. A 100% BIO, hegyi forrásvízzel készült növényi tejszín főzéshez is tökéletes megoldást nyújt. A The Bridge BIO Zabkrém „Tejszín” vízben oldódó növényi rostokban gazdag, így segíti a bélműködést, és a különböző káros anyagok kiürülését a szervezetünkből. Rosttartalmának köszönhetően véd a szív- és érrendszeri betegségek és a vastagbélrák kialakulása ellen is. Magas fehérje tartalma, illetve a nagy mennyiségben jelenlévő telítetlen növényi zsírok és ásványi anyagok teszik a zabot egy kiegyensúlyozott és élénkítő gabonává, melynek az idegrendszerre gyakorolt kedvező hatásai is jól ismertek.
Termékleírás
Összetevők
Tápérték
Tárolás
Szavatosság

Szárazanyag tartalom:
10%


Felhasználási javaslat:
Fogyasztása minden évszakban, de a leginkább télen ajánlott. A BIO Zabkrém Tejszínt leginkább édességekhez, gyümölcsökhöz, vagyis az édes ízek krémesítéséhez, lágyításához ajánljuk. Emellett bármely sós fogáshoz is használhatjuk, nem fogunk csalódni benne.


A termék további előnyei:
A The Bridge kizárólag első osztályú zabot használ, melyek tanúsítvánnyal rendelkező, – vetésforgót alkalmazó – organikus gazdálkodásokból származnak. Hogyha Ön vegetáriánus vagy vegán diétát tart, esetleg éppen életmódváltás előtt áll, fontos, hogy az alapanyagok lecserélésével kezdje új életét, hiszen minden az alapoknál kezdődik. Száműzze konyhájából a nem ellenőrzött gazdaságokból származó termékeket, fontos, hogy pontosan tudjuk, mit teszünk az asztalra, és mi kerül szervezetükbe.

A The Bridge minden egyes terméke, annak minden alapanyaga csak ellenőrzött organikus gazdaságokból érkezik, csak a legjobb gabonákat és magokat, és kristálytiszta forrásvizet használ. A The Bridge BIO Zabkrém Tejszín tejfehérje-, laktóz-és koleszterinmentes, alacsony sótartalommal rendelkezik, alacsony a telített zsírok aránya, mely tulajdonságoknak köszönhetően lesz igazán, könnyed, légies és nagyon finom. A rostokban és napraforgóolajban gazdag termékkel bátran helyettesítheti az eddig használt állati tejszínt. Az Olaszországban termesztett gabonafélék méltán ismertek világszerte, a rizsen túl ideje megismerni a többi magot is, mert nem is hinnénk, mennyire jót tehetünk a növényi italokkal, desszertekkel és tejszínnel a szervezetünknek és a környezetünknek egyaránt.


A márkáról:
Az olasz családi vállalkozás szerető odafigyeléssel, folyamatos fejlesztéssel és szigorú szabályozással érte el, hogy mára Európa egyik legnagyobb, legmegbízhatóbb organikus termékeket gyártó cégévé vált.

forrásvíz, zab (10%), napraforgó olaj*, tápióka keményítő*, emulgeálószer, napraforgó lecitin. Sűrítőanyagok: karragén, szentjánoskenyér-liszt*, tengeri só. A csillaggal megjelölt összetevők ellenőrzött bio gazdálkodásból származnak. Allergén információ: tartalmaz glutént.

"Energia – 519 kJ, 125 kcal Zsír – 9,8 g, amiből telített zsírsavak – 1,0 g, Szénhidrát – 8,1 g, amiből cukor – 6,1 g, Fehérje – 0,6 g, Só – 0,10 g"

Tárolás száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtőszekrényben 3-4 napig eltartható.

Gyártástól számított 12 hónap.

Ugrás az oldal tetejére